RUILEN EN RETOURNEREN 2017-06-08T14:32:28+00:00

RUILEN EN RETOURNEREN

Het kan helaas gebeuren dat jouw producten toch niet helemaal naar wens zijn. Bij RAE ART Interieurs is dit geen probleem, wij helpen je graag verder. Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je producten kunt retourneren.

GARANTIE REGELS
Alle producten (ook uit de sale) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden *. De geretourneerde producten zijn hierbij onbeschadigd en indien redelijkerwijs voorzien van de originele verpakking. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

RAE ART Interieurs is niet verantwoordelijk voor schade aan producten die door nalatigheid is ontstaan of voor schade die tijdens het plaatsen of retourneren is ontstaan.

Heb jij een klacht over een artikel? Neem dan direct contact op met ons.

RETOURNEREN
Zijn jouw producten toch niet helemaal naar wens? Onze stappenplan beschrijft duidelijk hoe de producten geretourneerd moeten worden. Lees snel verder:

  • Controleer of jouw producten voldoen aan onze garantieregels. Alleen dan kunnen wij jou producten aannemen. De garantie regels zijn bovenstaand terug te vinden.
  • Vul jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour in op het retourformulier dat in het pakket zit. Mocht je het formulier kwijt zijn, dan kun je het hieronder opnieuw downloaden.
  • Knip het adres op het retourformulier uit en plak dit duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket.
  • Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen. (Wij hebben onze verpakkingsmaterialen erop ingesteld dat jij hetzelfde pakketje kan gebruiken om te retourneren. Dit voorkomt onnodige beschadigingen)
  • Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt.
  • Jouw retourzending wordt binnen tien werkdagen na binnenkomst verwerkt. Tijdens sale periodes kan de verwerkingstijd oplopen tot uiterlijk 15 werkdagen.
  • Na het verwerken van jouw retourzending ontvang je direct een creditnota. Het aankoopbedrag wordt teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is:
  • * iDeal: Het aankoopbedrag staat binnen tien werkdagen weer op je rekening
  • * MasterCard/Visa: Het aankoopbedrag staat binnen tien werkdagen weer op je creditcard overzicht
  • * PayPal: Het aankoopbedrag staat binnen tien werkdagen weer op je PayPal rekening

RUILEN
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst in huis. Wil je eerst wachten tot jouw retourzending verwerkt is, neem dan contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

*Wanneer het niet mogelijk is om de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, dan kun je dit binnen deze 14 dagen via webshop@joshv.com laten weten. Dit geeft jou twee weken extra de tijd om het pakket retour te sturen.

LOOKBOOK SPRING SUMMER

Mellifluous Collection

Het eerste lookbook van de Mellifluous Collection.
Bestel nu onze limited edition lookbook spring summer
voor € 19,99 voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn!

BESTEL NU
LOOKBOOK SPRING SUMMER

Mellifluous Collection

Het eerste lookbook van de Mellifluous Collection. Bestel nu onze limited edition lookbook spring summer voor € 19,99 voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn!

BESTEL NU