Loading...
Over ons 2017-06-08T14:54:15+00:00

ONS VERHAAL

Wij willen fotografie verwerken in kunst. Al onze beelden waren eerst
foto’s en zijn later omgezet naar abstracte beelden. Ieder beeld heeft dus
een verleden als foto. De beelden worden gedrukt op hoge kwaliteit
plexiglas, waardoor het abstracte beeld tot leven wordt gebracht.

Art is not what you see, but wat you make others see

– EDGAR DAVIS

Collecties

MELLIFLUOUS COLLECTION

Zacht klinkende gedachten, wuivend naar zwervende reizigers. Hoe moet ik het zien? Er werd mij verteld – het is een melancholische ziel. Het is als de zon naar de nacht; een kortstondig goud. Een ster gedimd bij aangebroken licht; de flikkering van een waaiende kaars. Een eenzame vlieger verdwaald in de lucht – die iemand ooit gevlogen had. Je moet alles in je leven zo mooi maken als de dromen die dansen in je verbeelding.

BEKIJK
CORUSCATE COLLECTION

Het spiegelen van schitteringen. Slierten van arctische blauw, groen en paars gonsde en wervelde binnen die scherpe stekels, versturen van een onbeheerste glans van gekleurd licht. De aurora was fascinerend en verblindend tegelijkertijd, discoballen hadden gehoopt dat ze konden opgroeien tot half zo schitterend in één dag.

DENOUEMENT COLLECTION

Het oplossen van een mysterie. We hebben de grondtoon van wildernis nodig. Op hetzelfde moment als dat we ijverig willen verkennen en alles willen leren, we eisen dat alle dingen mysterieus en en onontdekt blijven, dat land en zee voor onbepaalde tijd wild zijn, onverkend en ondoorgrond door ons omdat we ondoorgrondelijk zijn. Voor reizigers, dromers, en liefhebbers, voor eenzame mannen en vrouwen die zich durven af te vragen of het leven goed en mooi is. Het is niet voor degenen die te zacht zijn om te leven onder de wolven.

LOOKBOOK SPRING SUMMER

Mellifluous Collection

Het eerste lookbook van de Mellifluous Collection.
Bestel nu onze limited edition lookbook spring summer
voor € 19,99 voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn!

BESTEL NU
LOOKBOOK SPRING SUMMER

Mellifluous Collection

Het eerste lookbook van de Mellifluous Collection. Bestel nu onze limited edition lookbook spring summer voor € 19,99 voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn!

BESTEL NU