Loading...
Onze projecten 2017-06-08T16:19:32+00:00

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

Nieuwste en lopende projecten

TRANSFORMATIE WONING UIT 1959

Als interieuradviseur zijn wij graag een sparringpartner om jouw interieurideeën in een mooie vorm te gieten en aan te vullen met bijzondere vormgeving en vernieuwende materialen. Ik geef advise op het gebied van binnenhuisarchitectuur. Denk daarbij aan doordachte indelingen, concrete meubelvoorstellen, bijzondere vloer- en wandbekledingen, verlichting en accessoires. Verrassende oplossingen en ideeën, met praktisch en bouwkundig inzicht.

BADKAMER ONTWERP

Een idee voor een badkamer waarin de identiteit van de opdrachtgever, de architectuur en het interieurontwerp een synergie vormen. Een stijlvol en functionele badkamer met doordachte lijnen, sterke vormgeving en de ruimte volledig benut. Een project wordt inzichtelijk gemaakt door middel van ontwerpschetsen op schaal, moodboards en materialen stalen. Een unieke badkamer die volledig op uw wensen en behoeften is aangepast is het resultaat.

RESTAURANT ‘08 INTERIEUR STYLING

Voor het nieuwe restaurant ’08 is RAE ART Interieurs gevraagd een inrichtingsplan te bedenken. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een onderzoek, vlekkenplan, meubelkaart, lichtplan, kleuradvies, materialenkaart, sfeertekeningen, sfeer- en stijlkaarten en een 3D model van het restaurant. Het restaurant heeft een duidelijke visie over duurzaam ondernemen. Het complete restaurant is ingericht naar de wensen en behoeftes van de klant.

LOOKBOOK SPRING SUMMER

Mellifluous Collection

Het eerste lookbook van de Mellifluous Collection.
Bestel nu onze limited edition lookbook spring summer
voor € 19,99 voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn!

BESTEL NU
LOOKBOOK SPRING SUMMER

Mellifluous Collection

Het eerste lookbook van de Mellifluous Collection. Bestel nu onze limited edition lookbook spring summer voor € 19,99 voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn!

BESTEL NU